COVID-19 واقعیت & داستان: UF کارشناسان با خیال راحت به دسته مواد غذایی, رستوران, takeout

ناپل | No comments

به عنوان فلوریدا پرانتز برای زود آمدن قله در COVID-19 موارد ایمنی مواد غذایی برای بسیاری از افراد شده است بالا از ذهن است.

وقتی که می آید به با خیال راحت برای خرید مواد غذایی, غذا خوردن, takeout و دست زدن به مواد غذایی آن را می توانید مانند یک نبرد افسانه ها و حقایق. شما می توانید اعتماد است که Facebook پست ؟ که توییتر مم? هر چیزی ؟

به suss واقعیت از داستان در همه چیز از شستشو تولید به درایو از طریق فست فود سه نفر از کارشناسان از دانشگاه فلوریدا موسسه غذا و کشاورزی علوم رسیده به ما یادآوری آنچه آمار می گوید و جواب های رایج در مواد غذایی-ایمنی سوالات.

کیت اشنایدر استاد از ایمنی مواد غذایی در دانشگاه. Andrea نیکولای با این نسخهها کار به عنوان یک خانواده و مصرف کننده علوم با UF, Polk County فرمت آژانس. و امی Simonne است UF استاد ایمنی مواد غذایی و کیفیت.

س: مردم باید خود را ترک مواد غذایی به مدت سه روز در ماشین خود و یا گاراژ برای جلوگیری از گسترش COVID-19?

اشنایدر: اول ترک نمی هر گونه مواد غذایی فاسد شدنی در خارج است که می تواند منجر به یک بیماری منتقله. بعد هیچ شواهدی وجود ندارد که COVID-19 است منتقله. اگر شما نگران در مورد سطوح از مواد غذایی حامل ویروس, بهترین توصیه این است که برای شستن دست های خود را پس از فوت این موارد. ما فیلدینگ سوال در مورد پاک کردن قوطی ها و جعبه های عفونی. اگر مصرف کنندگان می خواهند برای از بین بردن جعبه یا قوطی های بهداشتی دستمال مرطوب آنها نیاز به مطمئن شوید که این مواد شیمیایی نه تماس با مواد غذایی به عنوان برخی از این مواد شیمیایی می تواند مضر باشد اگر مصرف می شود. اگر شما احساس می کنید خود را در گروه پر خطر شما می توانید مطابق با اصول بهداشتی دستمال مرطوب برای پاک کردن جعبه و می توانید, اما این کار توصیه نمی شود. شستن دست ها قبل و بعد از خرید و اجتماعی فاصله هنوز هم بهترین روش برای کاهش بیماری است.

بیشتر: خبر خوب خلاصه: فورت مایرز رستوران ارائه می دهد $5 وعده غذا برای همه به علاوه موارد بیشتر

و: 16 کاملا وحشی همه چیز برای بایگانی اطلاعات تحویل از SWFL رستوران

تولید یکی دیگر از منطقه که در مورد ما بسیاری از سوالات. دوباره, هیچ شواهدی وجود ندارد که COVID-19 است منتقله. شستشو تازه تولید قبل از غذا خوردن است یک ایده خوب برای خلاص شدن از خاک است. شما لازم نیست برای شستن قبل از صعود سالاد مخلوط آنها به عنوان شسته شده. آن است که توصیه می شود برای شستن تولید با ظرف صابون یا هر ماده شوینده در خانه. این خانواده مواد شوینده و یا صابون می تواند خطرناک باشد و می تواند منجر به استفراغ و اسهال. من نمی توانم تکرار این کافی: همانطور که از در حال حاضر هیچ شواهد منتقله انتقال. چنین هشدار از CDC صادر شده است.

بهترین توصیه این است که برای شستن دست های خود را قبل و بعد از خرید.

س: می توانیم با استفاده از پول نقد را به خرید ؟

اشنایدر: بله, شما می توانید, اما نقد را باید مانند هر سطح شما را لمس. پس از دست زدن به هر چیزی که فرد دیگری را لمس کرده است, شما نیاز به شستن دست های خود را و یا استفاده از ژل ضد عفونی کننده. این مسئله هنگامی که شما در حال رفتن را از طریق یک درایو از طریق جایی که آب و صابون در دسترس نیست.

اخبار-پرس غذا تیم: هنگام غذا خوردن از طریق درایو از طریق رستوران تحویل و یا بایگانی اطلاعات کارشناسان توصیه می کنند از مواد غذایی خانه و محل آن را در ظروف. قبل از خوردن شیر یا خط کردن به بسته بندی و شستن دست های خود را.

س: مردم باید ضد عفونی کردن مواد غذایی?

اشنایدر: بدون نیاز به ضد عفونی کردن مواد غذایی برای جلوگیری از COVID-19 مقامات بهداشتی می گویند. منابع متعدد از جمله CDC, اکو این است.

نیکولای: به حداقل رساندن خطر خود را پس از ورود به یک فروشگاه مواد غذایی است. استفاده از ضد عفونی کننده دست در هنگام ورود به فروشگاه و بهداشتی کردن یا شستن دست های خود را به عنوان به زودی به عنوان ممکن است پس از ترک. بسیاری از فروشگاه های مواد غذایی در حال پیروی از دستورالعمل CDC در تمیز کردن و مطابق با اصول بهداشتی. پاکسازی سبد خرید شما رسیدگی قبل از اینکه شما شروع به خرید.

شما می توانید محافظت از خودتان و دیگران با پیروی از یک زن و شوهر از پیشنهادات:

• اجتناب از لمس چندگانه تولید اقلام هنگام انتخاب. اگر امکان استفاده از ضد عفونی کننده دست قبل و پس از انتخاب تولید اقلام است. همچنین, اجتناب از لمس کردن سطوح و یا موارد بی ارزش. و اجتناب از دست زدن به دهان و بینی یا صورت. این مهم عادت جدید برای تمرین این روز است.

• سعی کنید برای حفظ اجتماعی فاصله گرفتن به عنوان آنجا که ممکن است. آن را سخت به مقاومت در برابر بازدید هنگامی که شما یک دوست یا همسایه, اما, خرید, سفر, دیگر, اجتماعی, گردش. محدود کردن تعاملات شخصی و سعی کنید برای حفظ یک 6 پا فاصله. اگر یکی دیگر از خریداران خیلی به آرامش نزدیک, لطفا برای درخواست فضای امن. برخی از فروشگاه ها قرار داده شده اند کف کن برای امن فاصله نزدیکی ثبت — یک ایده عالی است که کمک خواهد کرد که ما کمک به یکدیگر است.

بیشتر: در COVID-19 اقتصاد SWFL مزارع رستوران گروه با هم به ارائه راه حل

Simonne: ما در حال شنیدن در مورد مردم با پوشیدن دستکش در فروشگاه های مواد غذایی. این است که همیشه چیز خوبی است اگر شما با قرار دادن دستکش بدون شستن دست های خود را اول است. اگر شما تغییر نمی دستکش, به درستی, شما می توانید صلیب آلوده چیز متفاوت است.

س: باید مردم را بشویید و یا خیس کردن میوه ها یا سبزیجات را در آب و صابون?

اشنایدر: هیچ. هیچ شواهد منتقله انتقال COVID-19. مصرف صابون و مواد شوینده می تواند باعث ناراحتی دستگاه گوارش.

Simonne: برخی از پزشکان به افراد برای شستن میوه و سبزیجات با صابون. این است که “هیچ هیچ.” در اینجا نکاتی از FDA که UF/IFAS توصیه می کند:

• دستهای خود را به مدت 20 ثانیه با آب گرم و صابون قبل و بعد از آماده سازی محصولات تازه.

• اگر آسیب یا کبودی رخ می دهد قبل از غذا خوردن یا دست زدن به دور برش آسیب دیده و یا کبود مناطق قبل از آماده کردن یا خوردن.

• شستشو تولید قبل از پوست کندن آن خاک و باکتری ها نیست انتقال از چاقو بر روی میوه و یا سبزی.

دانشگاه فلوریدا روابط عمومی و متخصص براد باک کمک گزارش; ایمیل باک در [email protected]

اگر سوالی دارید بیشتر در مورد ایمنی مواد غذایی و COVID-19 بازدید edis.ifas.ufl.edu/topic_covid19 و یا ایمیل به خبرنگار ما در [email protected]

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im