رازهای داخلی بازوبند شنا کشف شد
در این زمان تیم شهربانی که از سال ۱۳۳۲ فعالیت داشت به پاس تغییر نام داد و ساختار تازهای پیدا کرد. از دیگر تغییرات این سال، تغییر مربی تیم بود. ↑ ۱۳٫۰ ۱۳٫۱ ۱۳٫۲ ۱۳٫۳ ۱۳٫۴ ۱۳٫۵ «بازیکنان تیم فوتبال باشگاه استقلال از ابتدای تأسیس». از ابتدای دهه ۱۳۴۰ دیدارهای دوستانه تاج با تیمهای خارجی افزایش چشمگیری داشت، در تصویر دیدار تاج و راپید وین در اردیبهشت ۱۳۴۳ که با نتیجه ۲-۲ خاتمه یافت. پس از دوران موفقیتآمیز اواخر دههٔ ۱۳۳۰ و ابتدای دههٔ ۱۳۴۰ که با قهرمانیهای پیاپی همراه بود، تاج از فصل ۱۳۴۲ وارد یک دورهٔ افول گردید. منصور پورحیدری که پس از آویختن کفشها در پایان فصل ۱۳۵۴ به کادر مربیان باشگاه اضافه شده بود، در دورهٔ جکیج نیز مرد شمارهٔ ۲ نیمکت تاج بود. فصل ۱۳۵۵ با حضور تاج در دورهٔ چهارم جام تخت جمشید با حضور ۱۶ تیم از اسفند ۱۳۵۴ تا آذر ۱۳۵۵ برگزار گردید. در فاصلهٔ ۱ امتیازی تیم شهباز صدرنشین بازیها بود. اخراج رایکوف در هفته ۲۶ام بازیها رخ داد تا دوران حضور نخستین مربی خارجی در پیشینه این باشگاه خاتمه یابد. با آمدن رایکوف سیستم بازی تاج نیز دستخوش دگرگونی شد. تاج با مربیگری رایکوف از فروردین ۱۳۴۹ تا آبان ۱۳۵۵ در دوازده جام داخلی و بینالمللی رسمی شرکت کرد و موفق به کسب عنوان قهرمانی در پنج جام شد. This conte nt was gen er ated by GSA C ontent Generator Demoversion!
همچنین ممکن است این کالا دارای رنگ بندی باشد، لذا پیشنهاد میکنیم جهت مشاهده گالری عکس و تصاویر دقیقتر به وب سایت شرکت تولید کننده مراجعه فرمائید. به زمینی گفته می شود که دور تا دور آن با حصار محدود شده باشد و دارای امتیازاتی خاص باشد؟ در این دوره، با اوجگیری دارایی در فوتبال تهران، اعضای قدیمی این باشگاه مناصب رده بالای فدراسیون فوتبال را نیز در اختیار داشتند و جنگ قدرت میان قطبهای فوتبال پایتخت وارد مرحلهٔ تازهای شد؛ از جمله بروز اختلاف میان مسئولان فدراسیون فوتبال و باشگاه شاهین. تاج در ادامهٔ مسابقات نیز به پیروزیهای خود ادامه داد و در نهایت جام را به خانه برد. در این مسابقات، تاج موفق شد با نتیجهٔ ۳−۱ شاهین را شکست دهد. دیدار دو تیم در ۱۳ مرداد ۱۳۴۸ در امجدیه برگزار شد که با برتری ۳−۱ تاج همراه بود. روزنامه شرق. ۱۳ مرداد ۱۳۹۰. روزنامهٔ استقلال جوان. ۱۱ مرداد ۱۳۹۱. کانون هواداران باشگاه استقلال. سرودی به همراه خاتمی از اعضای تاج در دههٔ ۱۳۲۰ بودند که پس از اختلاف با پرویز خسروانی از تاج جدا شدند و در دههٔ ۱۳۴۰ از هواخواهان دارایی و در جبههٔ مقابل باشگاه تاج بودند.
از این میان، باشگاه دارایی در دههٔ ۱۳۵۰ به عرصهٔ مسابقات بازگشت و در سالهای پس از انقلاب نیز فعالیت داشت. در این هنگام نخستین نسل طلایی تاج نیز به پایان راه رسیده بود؛ پرویز کوزهکنانی، برادران بیاتی و نادر افشار از دنیای فوتبال خداحافظی کردند و عارف قلیزاده هم به کشور سوئیس نقل مکان کرد. در پایان این فصل جانملکی، حقوردیان، قراب، کارگرجم و حسن ابراهیمی نیز این فصل از فوتبال باشگاهی خداحافظی نمودند. در مسابقات طبقهبندی جام باشگاههای تهران ۴۸-۱۳۴۷ نیز تاج در گروه خود اول شد اما در انتخابی جام باشگاههای آسیا موفق نبود و پرسپولیس برای حضور در آن مسابقات انتخاب شد. سال ۱۳۴۷ با دیدار دوستانهٔ تاج و پرسپولیس در ۱۶ فروردین ماه آغاز شد که به تساوی بدون گل انجامید. در فصل ۴۵-۱۳۴۴، جام باشگاههای تهران ۴۵-۱۳۴۴ در نیمهٔ دوم سال ۱۳۴۴ آغاز شد و تا بهار سال ۱۳۴۵ ادامه یافت. ۱۳۴۶ رتبه چهارم لیگ تهران. این رتبه بدترین رتبه تاج در ادوار جام باشگاههای تهران بود.
در شهریور ۱۳۵۳ هفتمین دوره بازیهای آسیایی به میزبانی تهران برگزار شد. این تلاشها در سال ۱۳۳۹ به برگزاری یک دوره مسابقه میان چند تیم باشگاهی از نقاط مختلف کشور در شهر ساری منجر شد، اگر چه به دلیل عدم برگزاری بازیها به صورت رفت و برگشت و همچنین عدم حضور تیمهای برتر باشگاهی ایران، این مسابقات ویژگیهای یک لیگ فوتبال را نداشت. در این دوره و پس از گذشت ۶ سال از نزول تاج در فوتبال تهران، به مرور نسل تازهای از بازیکنان در این تیم روی کار آمدند که توانستند افتخارات فراوانی را برای باشگاه به دست آورند. تاج مسابقات جام باشگاههای تهران ۱۳۴۶ را با عنوان چهارمی به پایان رساند. مسابقات قهرمانی باشگاههای تهران ۱۳۴۸ از آذر ۱۳۴۸ آغاز شد که در پایان تاج پس از پیکان در ردهٔ دوم ایستاد. در نیمه دوم ۱۳۴۸ و اندکی بعد از اتمام مسابقات باشگاههای تهران ۴۸-۱۳۴۷، فصل ۱۳۴۸ تاج آغاز شد.
اگر شما این مقاله آموزنده را دوست داشتید و می خواهید اطلاعات بیشتری در مورد بازوبند شنا بزرگسال لطفا از سایت ما دیدن کنید.