سعی کنید برای رفتن به بازحمت حرکت کردن مواد غذایی در رستوران ها ارائه takeout, منظقه تحویل

مارک Beauchamp ویژه به رکورد افکنمنتشر شده 8:00 صبح به وقت شرق آمریکا May 29, 2020خسته از خود ما پخت و پز, پس

توسط ABTINNEWS در 10 اردیبهشت 1399

خسته از خود ما پخت و پز, پس از هفته ها از coronavirus بازداشت خانگی? انتخاب کنید تا گوشی.

شما به احتمال زیاد پیدا کنید که بسیاری از از eateries مورد علاقه خود را در حال انجام گرفتن است. رکورد افکن شده است در حال اجرا یک لیست از نمرات آنها.

شما می توانید مواد غذایی تحویل به خودتان و یا یک دوست و یا نسبی انتخاب کنید تا سفارش.

در یک شب جمعه در اوایل ماه آوریل ما را به SweetSpot بعدی به توکیو, باغ, برای برخی از خوشمزه gelato. همسر من تا به حال دیده post on Facebook, من فکر می کنم. ما پارک شده در مقابل رستوران به نام شماره نوشته شده بر روی درب و صاحب Charmaine یو جواب داد و ما در زمان سفارش.

چند دقیقه بعد یکی از کارکنان به نظر می رسد با ما دو gelatos: آلی, وانیل و شکلات نعناع.

به جز ماسک و دستکش و او با پوشیدن آن را تجربه یادآور خودرو هاپ خدمات از بازگشت در روز است. من فکر A&W آبجو ریشه درایو در جنوب بازار که در آن پاپ از 50 محل در حال حاضر. A&W بود یکی از دختر مورد علاقه در نزدیکی اتحادیه کسب و کار نفت در گلن آلن لین.

ما پس از آن پارک شده در بسیاری خالی در مقابل سیاره تناسب اندام و لذت می برد ما gelatos.

پس از آن ما را سوار یک surreally متروکه بالای تپه درایو های گذشته بسته, رستوران ها, توقیف کسب و کار تا حد زیادی خالی متل است.

حدود یک هفته بعد خواهر من در قانون بزرگواری ارائه شده به من را فوق العاده خوشمزه و سالم بسته بندی و مقداری آب از ریشه نوار آب میوه در مرکز شهر ردینگ. آن را به اندازه کافی به تقسیم برای شام زود هنگام.

مطالب بیشتر:

  • این دستور العمل استفاده از کنسرو شده jarred و مواد غذایی خشک از شربت خانه خود را
  • مارک Beauchamp: چگونه من بعد از مرکز شهر خوردن شراب خواری را نگاه پس از coronavirus بحران عبور می کند

چند روز بعد در راه به دیدار همسر من اسب در نزدیکی شستا کالج — جشن خود را 22nd تولد — ما را از گذشته بارتلس غول برگر در دریاچه بلوار یکی دیگر از مورد علاقه من است. آنها نگاه منطقی مشغول است که بعد از ظهر قضاوت با اتومبیل در پارکینگ منتظر takeout سفارشات.

یکی دیگر از زمانی که کابین تب گرفتن بهترین من, ما را به شرق ردینگ به بررسی کنید که چگونه کسب و کار انجام شد. بسیاری از مردم خرید لوازم باغ در لاو و Home Depot. همسر من برداشت برگر و لرزش برای من در عادت برگر. ما پارک شده و به تماشای تمام مردم حرکت عجیب یک اطمینان بخش ،

بیشتر: ایمن ماندن و آگاهانه و با در کالیفرنیا عضویت در خبرنامه

من رفتن به محل, اما, شده است, آنتونی غذاهای مدیترانه ای در ابراز پیروزی از اکتشاف راه نزدیکی خانه ما. من عاشق کباب ترکیب با مرغ و kefta. یکی این است که به اندازه کافی برای دو نفر از ما. توصیه من به برخی از خرما یا باقلوا برای دسر.

همسر من یاد گرفتم از یکی از صاحب بستگان که کسب و کار است که تقریبا به حالت عادی بازگشت — و این همه takeout. یک نشانه خوب قطعا.

حمایت از این رستوران های محلی اگر شما می توانید. آنها به شدت به کمک نیاز دارند. و آن را به یک اتصال با جهان ما می دانستیم که قبل از coronavirus.

من امیدوار هستم که تمام بسته رستوران را بازگشایی زمانی که این است و آن است که هر درمانی جدید مقررات نخواهد بود بنابراین طاقت فرسا به عنوان بسیاری از آنها را عملی.

رستوران های محلی بخش بزرگی از اقتصاد ما و آنها در خدمت ما را به پخت و پز و چشم انداز جالب تر و متنوع است. آنها ضروری کسب و کار در واقع.

مارک Beauchamp زندگی در ردینگ. او را در رسیدن به NotBusinessAsUsual@gmail.com.



tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب